I Toyota er vi opptatt av at du som kunde skal være fornøyd. Med et kontinuerlig fokus på våre kunders behov, vil vi alltid strebe etter å gi deg god og personlig service. Hver eneste Toyota leveres med 5 års garanti, full oppfølging av din bils tilstand, samt 12 måneders medlemskap i Toyota Eurocare inkludert. Vi kaller det bekymringsfritt bilhold.

Originalservice

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold. Dette vil vi hjelpe og veilede deg med når du har behov for det. Avhengig av kjørestil og kjøreforhold skal dette gjøres en gang i året.

Benytter du Toyota Originalservice hos en oss er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold.

Les mer

Toyota Express Service

Toyota Express Service tar bare 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender.

Når du velger Toyota Express Service arbeider to spesialtrente mekanikere til en hver tid med bilen din. Mekanikerene arbeider etter en godt planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre. På denne måten klarer vi å halvere tiden på servicen, uten at det koster noe mer enn en vanlig service.

Toyota Eurocare - vårt veihjelpsprogram

Å være eier av en ny Toyota er den beste garantien for bekymringsfritt bilhold i mange år. I tillegg til den høye kvalitet og avanserte teknologi som er bygget inn i din Toyota, har du i tillegg med Toyota Eurocare tryggere bilkjøring overalt hvor du ferdes. Toyota Eurocare er inkludert for alle nye norskregistrerte biler kjøpt hos autorisert Toyota forhandler i Norge (i 12 md.) og Toyota bruktbiler (inntil 12 md. etter kontraktsinngåelse). Toyota Eurocare fornyes ved å ta Toyota Originalservice (årlig/15 000km - det som først inntreffer) inntil bilen er 15 år.
Når du tar Toyota Originalservice hos oss følger 12 nye måneder med veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare (inntil bilen er 15 år).
NB! Gjelder ikke ved service tatt i utlandet.

Les mer

Toyota Helsesjekk

Vi tilbyr Toyota helsesjekk med eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du nå har rett programvare til din bils elektroniske systemer. Toyota Helsesjekk er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice hos oss.

Toyota Hybrid helsesjekk

Dette er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din Hybridmodells elektroniske systemer. Inkludert i Toyota Hybrid Helsesjekk vil du også få 12 mnd./15 000 km forlenget/utvidet garanti på hybridbatteriet, helt til bilen når 10 år. Toyota Hybrid Helsesjekk er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice hos oss.

EU - kontroll

Alle personbiler kalles inn til EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Kontrollen er omfattende for å sikre at bilen oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Det lønner seg å ta EU-kontrollen hos oss. En Toyota-mekaniker får en grundig og spesialisert trening før han kvalifiseres til å stille diagnose på, og å reparere en Toyota. Det er vi som KAN Toyota.

Reparasjon eller bytte av frontrute

Vi leverer kun originaler ruter og setter krav til passform og sikkerhet og benytter kun lim som er godkjent av Toyota. De fleste biler har i dag selvbærende karosseri og er konstruert slik at rutene er en viktig del av bæringen i karosseriet. Det blir dermed desto viktigere å sikre at reparasjon av steinsprut eller bytte av ruter blir gjort etter fabrikken sin standard.

Bilene har mange tekniske funksjoner som er montert i eller i tilknytning til frontrute. Herunder varslingssystemer som øker fører/passasjer sikkerheten:

  • Lys/regnsensor
  • Filskiftvarsler/Line assistent
  • Head Up funksjon
  • Filter som styrer klima-anlegget

Små skadereparasjoner på din Toyota?

Små skader, bulker, merker og riper på bilen er ikke bare stygt, det kan også forårsake rust. Vi kan utbedre dette på en rask og rimelig måte.

Har du en liten ripe eller skade?
Ta kontakt med oss så går vi over bilen og identifiserer skaden som kan repareres med Toyota Smart Repair.

Les mer